B2929B65-A711-4566-98F0-B7574561CDEA_1_105_c.jpeg

BIOPHILIC BEAUTY

An old weaver's cottage with a story to tell.

 

Using interesting objects and reclaimed materials, we created a sanctuary; a tranquil space for reflection and relaxation.

 

Plants were key to this concept, echoing the green of the vintage look tiles and natural lime paint. A place to be at one with nature.

A hand painted feature wall added depth to the room, a backdrop rich in texture and the perfect place to display the antique newspaper excerpts found under the floorboards at the beginning of the project.

371A15E9-32CF-4F04-BB17-BC626D9ECBDB_1_105_c.jpeg
E06920C0-1B2A-46D1-BC3C-AFA8EEE653DF_1_105_c.jpeg
0BAF6F53-73F2-4EB4-8B77-4437C085887C_1_105_c.jpeg
A74ED373-7760-4882-A2A0-A7CCCE09D968_1_105_c.jpeg
00098285-737B-4ABE-B607-B35DE10811E4_1_105_c.jpeg
B2929B65-A711-4566-98F0-B7574561CDEA_1_105_c.jpeg
C903B88E-C246-4BD1-9268-4D2463FA81B3_1_105_c.jpeg
5184A060-2DD7-4872-81F7-5C5D24F5362C_1_105_c.jpeg
D6353428-6932-4620-939F-8BDD2BFB7CF3_1_105_c.jpeg